Владимир Путин е наредил на новия командващ, така наречената специална военна

...
Владимир Путин е наредил на новия командващ, така наречената специална военна
Коментари Харесай

Украинското военнно разузнаване: Путин е наредил Донбас да бъде превзет до март

Владимир Путин е наредил на новия командващ, така наречената специфична военна интервенция в Украйна, военачалник Валерий Герасимов, да превземе Донбас до март. Това твърди украинското военно разузнаване, без да дава повече детайлности.

Оттам обаче означават, че Русия към този момент доста пъти е променяла периодите за осъществяване на свързани с войната задания. През последните дни висши представители на украинските управляващи акцентират, че е допустимо Русия да опита да организира огромно нахлуване напролет.

А в постоянното си послание, президентът Володимир Зеленски съобщи, че съветският ракетен удар по жилищен блок в Днипро, показва нуждата от по-бързи решения за снабдяване на оръжия за Украйна.

„ Случилото се в Днипро, фактът, че Русия приготвя нов опит да завземе самодейността във войната, фактът, че характерът на военните дейности на фронта, изисква нови решения в снабдяването на защитата - всичко това единствено акцентира какъв брой е значимо да се координират нашите старания, напъните на всички членове на обединението да защитим Украйна и свободата и да ускорим вземането на решения ”, съобщи Володимир Зеленски.

Украинският президент изрази очакване нови оръжейни доставки за страната му да бъдат оповестени на Световния стопански конгрес в Давос и на съвещанието на контактната група за Украйна в американската военновъздушна база Рамщайн в Германия в петък.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР